TERMENI GENERALI


Site-ul www.xsel.ro este deținut și administrat de Imoled System SRL., cu sediul în România, Voluntari,Ilfov,CUI 43338340 înregistrată la Registrul Comerțului sub nr.J23/5506/2020

Imoled System SRL. este denumită în continuare www.xsel.ro. Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza magazinul online www.xsel.ro. De asemenea, accesul la acest site web va fi sub autoritatea termenilor și condițiilor prezentate în acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator și / sau achiziționarea produselor oferite pe site-ul www.xsel.ro implică acceptarea tacită și necondiționată a acestor termeni și condiții, cu toate consecințele care decurg din acestea.

Utilizarea site-ului web www.xsel.ro va avea ca scop vizualizarea produselor și a informațiilor prezentate in magazinul online, precum și crearea unui cont pentru a cumpăra produsele dorite. Utilizarea site-ului web în alte scopuri decât cele menționate aici este interzisă.

Imoled System SRL, poate modifica oricând conținutul site-ului web www.xsel.ro, modificările aduse structurii și accesibilității sale pot împiedica furnizarea de informații pe site fără a fi nevoie de acordul prealabil și fără a da o notificare prealabilă utilizatorilor sau terților. De asemenea, Imoled System SRL,poate limita accesul la anumite părți sau facilități ale site-ului, poate limita accesul de la anumite IP-uri fără notificare prealabila și fără nici o răspundere.

DEFINITII

Imoled System SRL. prin intermediul magazinului online www.xsel.ro, se numește „Furnizor”, iar produsele, textele și imaginile de pe site-ul magazinului online sunt numite „conținut”.

www.xsel.ro permite accesul la site și, implicit, la conținutul site-ului, atât pentru vizitatori, cât și pentru utilizatori sau clienți. Prin termenul „vizitator” al site-ului se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va avea acces gratuit la site-ul web. Prin termenul „Utilizator de site” se înțelege orice „Vizitator” care se înregistrează ca „Utilizator” prin completarea unui formular de înregistrare sau prin cumpărarea de produse de pe site.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului (produse, imagini, texte, logo-uri și alte date), denumit generic „Conținut”, este proprietatea furnizorului și este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificările și completările ulterioare – privind dreptul de autor și drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile și indicațiile geografice și Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele și modelele industriale. Dacă întâmpinați probleme sau încălcări ale proprietății intelectuale pe acest site, vă rugăm să ne contactați la adresa info@xsel.ro.

Accesul gratuit la site-ul web, precum și conținutul site-ului web și utilizarea acestora sunt permise numai pentru uz personal, fără scopuri comerciale directe sau indirecte. Copierea, stocarea, modificarea sau transferarea oricărui titlu, integral sau parțial, a site-ului și / sau a conținutului nu este permisă fără consimțământul scris explicit al Furnizorului și este sancționat conform legii române aplicabile.

Legarea altor site-uri web la www.xsel.ro sau invers este permisă numai cu acordul prealabil scris al furnizorului.www.xsel.ro sau terțe părți pot furniza link-uri legale către alte pagini sau resurse ale World Wide Web prin intermediul site-ului web. www.xsel.ro nu garantează, nu este și nu poate fi răspunzător în nici un fel pentru disponibilitatea, forma, conținutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

PRODUSE SI POLITICA DE PRETURI

Produsele comercializate pe site-ul web www.xsel.ro sunt proprietatea furnizorului până la livrarea completă. Furnizorul garantează că produsele sunt noi, ambalate, fara defecte și în momentul livrării sunt însoțite de factura conform legislației.

Produsele sunt oferite în limita stocului sau ca pre-comandă. Prin urmare,www.xsel.ro își rezervă dreptul de a nu onora o comandă dacă produsul în cauză nu mai este in stoc ,sau nu se mai afla in promotie.

Prețurile afișate pe site,includ TVA si nu includ costurile de livrare.

www.xsel.ro se angajează să afișeze corect prețurile și informațiile privind caracteristicile și disponibilitatea produselor pe site. Cu toate acestea, pot apărea erori de sistem în afișarea sau calcularea prețurilor. În acest caz, va fi considerat prețul final stabilit de comanda online sau telefonică cu unul dintre Consultantul de vânzări al www.xsel.ro Dacă întâmpinați astfel de neconcordanțe, vă rugăm să ne contactați la inf@xsel.ro.

Imaginile produselor postate pe site sunt destinate prezentării, iar produsele livrate pot fi diferite de cele afișate în imaginile produsului. Pentru a evita o astfel de situație, este recomandabil să discutați cu un consultant de vânzări în prealabil. În același timp, www.xsel.ro își rezervă dreptul de a modifica și actualiza descrierile produselor fără nicio notificare prealabilă.

Plata și facturarea

Plata se poate face în numerar la livrare , prin transfer bancar , sau online cu card de credit. Plățile pentru produsele livrate în România se efectuează numai în RON.Imoled System SRL
Registrul Comerțului: J23/5506/2020
Codul de înregistrare fiscală: 43338340
Adresă: str. Vasile Alecsandri 1B,Bl 1,Sc 1,Ap 31,Voluntari,Ilfov
IBAN RO69BTRLRONCRT0576851401

 

 


Nu stocăm informațiile despre cardul de credit deoarece folosim un procesator de plată (parte terta) legal acceptat și operat conform legilor din România și Uniunea Europeană (acceptat și de Banca noastră).

www.xsel.ro își rezervă dreptul, în anumite cazuri, de a solicita plata în avans, iar livrarea se va face numai după primirea integrală a sumei de plata.

Factura este trimisă / livrată împreună cu produsele.

LIVRARE ȘI TRANSPORT

Produsele comandate de pe site-ul nostru sunt livrate la nivel national. Produsele sunt ambalate și securizate pe durata expedierii până la livrare.

În cazul în care clientul nu poate fi găsit la data și ora stabilită pentru livrare, www.xsel.ro sau agentul de livrare va păstra produsele comandate pentru o perioadă limitată, în timp ce vom încerca să contactăm din nou clientul pentru a face livrarea. După această perioadă , comanda va fi anulată.

GARANTIA PRODUSELOR

www.xsel.ro garantează integritatea produselor comandate de pe site în timpul transportului și până la livrare. Produsele sunt însoțite de certificatul original de garanție.Termenele de garantie sunt:12 luni pentru persoane juridice si 24 luni pentru persoane fizice

RETURNAREA PRODUSELOR CUMPĂRATE

În conformitate cu OUG 34/20014 – privind protecția consumatorilor, încheierea și executarea contractelor la distanță, consumatorul are dreptul să rezilieze unilateral contractul în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără a invoca motive. Singurele costuri care vor afecta consumatorul sunt costurile directe ale returnării produselor.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚILOR

www.xsel.ro nu oferă nici o garanție că produsele comandate de pe site-ul web vor satisface toate dorințele utilizatorului cu privire la produsele comandate.

www.xsel.ro nu oferă nicio garanție cu privire la funcționarea site-ului web sau la exactitatea informațiilor furnizate în cadrul acestuia. Cu toate acestea,www.xsel.ro este preocupat de actualizarea informațiilor, astfel încât să fie cât mai puține erori posibil.

FRAUDĂ

Orice încercare de a accesa datele personale ale unei alte persoane sau de a modifica conținutul site-ului www.xsel.ro sau de a afecta performanța serverului care rulează site-ul web va fi considerată o încercare de fraudă și va face obiectul unei plângeri penale adresate poliției si institutiilor abilitate împotriva aceluia sau a celor care au încercat să facă acest lucru.