Precizări generale

Acest site este întreţinut şi administrat de PFA Blid Horia Corneliu (legal înregistrată), denumită în continuare Societate.
Utilizarea acestui site implică acceptarea de către dvs. a acestor termeni şi condiţii (vizitarea şi/sau comandarea produselor).
Societatea îşi rezervă dreptul de a aduce modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.
Persoana fizica sau juridica care comandă şi achiziţionează produse prin intermediul site-ului www.xsel.ro, este denumită Client.
Adresa web www.xsel.ro este proprietatea Societăţii. Textele, datele tehnice, fotografiile digitale, preţurile şi celelalte informaţii care se regăsesc pe site-ul www.xsel.ro, vor fi denumite în continuare conţinut.

Declinarea responsabilităţii

În situaţia în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, societatea îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.
Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor sau a design-ului, fără o notificare prealabilă de către producatori/furnizori.

Termen de livrare

Termenul de livrare al produselor cumpărate, va fi în mod normal între 24 de ore şi 48 de ore din momentul confirmării comenzii, în funcţie de zona unde trebuie efectuată livrarea şi de cantitatea comandată. Transportul se face prin serviciul de curierat, iar taxele de transport şi gratuităţile sunt valabile doar în aria de acoperire a firmelor de curierat.

Taxe suplimentare

Pretul final plătit de către client este alcătuit din preţul produsului şi cheltuielile de expediţie şi/sau încasare. Societatea nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului.

Litigii şi forţa majoră:

Orice litigiu aparut între Clienţi şi Societate va fi rezolvat pe cale amiabilă, iar în situaţia în care nu se reuşeşte stingerea conflictului, competenţa revine instanţelor de judecată române, conform legii în vigoare.
Forța majoră scutește de răspundere partea care o invocă în condițiile prevăzute de legislația română în vigoare.

Politica de confidenţialitate:

Societatea certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Societatea garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de către Societate pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Societatea are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces si de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justitiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. 
Societatea va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va închiria si NU va face barter cu liste ale clientilor sai. Societatea solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.

Fiind de acord cu acestea, clientul îşi asumă în totalitate aceste Termene şi Condiţii.