Achizitionati spoturi LED eficiente energetic

Iluminatul LED, dupa cum bine se stie, este mai eficient din punct de vedere energetic, economic si ecologic comparativ cu sursele de iluminat traditionale.

Mai mult

Montarea spoturilor LED incastrabile

Cauti un sistem de iluminat economic si eficient? Alege cu incredere spoturile LED. Elegante si moderne, acestea emana intr-un mod discret o lumina calda, apropiata de cea naturala, pe care o puteti controla in functie de intensitatea si culoarea dorita.

Mai mult

Inlocuieste becurile cu halogen sau incandescente cu becuri spot LED

Fie ca vorbim despre birouri, magazine, restaurante sau livingul casei, lumina este esentiala pentru a crea un ambient placut. Daca vrei o solutie moderna si eleganta de amenajare a spatiilor interioare atat comerciale cat si rezidentiale, atunci alege becurile spot cu LED.
Mai mult

Becuri LED CANYON

Becurile LED CANYON au la baza tehnologia Chip on Board (COB) care este mult mai fiabila si mai performanta datorita disiparii mai bune a caldurii, comparativ cu tehnologia SMD utilizata frecvent pentru becurile LED.
Mai mult

Banda LED RGB 5050

Banda LED RGB este o banda LED clasica echipata cu trei culori – rosu, verde si albastru, a carei caracteristica principala este posibilitatea modificării culorii luminii.

Mai mult

Alimentare si control benzi LED

Benzile LED au o arie larga de aplicabilitate, fiind utilizate atat in decoratiunile interioare, cat si exterioare. 

Mai mult

Proiector LED 10W cu panou solar

Proiectorul LED 10W cu panou solar este o solutie de iluminat cu incarcare solara, fiind ideal in situatia in care este necesara o sursa de lumina si nu exista energie pentru alimentare.

Mai mult

Proiectoare LED slim

Proiectoarele LED slim sunt solutia ideala pentru iluminarea eficienta a spatiilor exterioare de suprafete mari sau iluminarea arhitecturala. Pot fi utilizate in zone precum:
Mai mult

Lampile cu LED si becurile LED pentru iluminatul industrial

Corpurile de iluminat destinate uzului industrial trebuie sa fie eficiente din punct de vedere energetic, sa redea culorile cu fidelitate si sa aiba costuri mici de intretinere. Este recomandat sa utilizati sisteme de iluminat bazate pe tehnologia LED.

Mai mult

Iluminatul stradal LED

Iluminatul stradal LED reprezinta cea mai buna metoda de iluminat public din punct de vedere al eficientei economice. Desi corpurile de iluminat stradal cu LED-uri au pret mai mare decat cele clasice, amortizarea costurilor initiale se face rapid datorita economiei de energie electrica si timpului de viata indelungat.

Mai mult