10% extra reducere la comenzile peste 250RON

Banda LED RGB 5050

Banda LED RGB este o banda LED clasica echipata cu trei culori – rosu, verde si albastru, a carei caracteristica principala este posibilitatea modificării culorii luminii.

Mai mult

Alimentare si control benzi LED

Benzile LED au o arie larga de aplicabilitate, fiind utilizate atat in decoratiunile interioare, cat si exterioare. 

Mai mult

Proiector LED 10W cu panou solar

Proiectorul LED 10W cu panou solar este o solutie de iluminat cu incarcare solara, fiind ideal in situatia in care este necesara o sursa de lumina si nu exista energie pentru alimentare.

Mai mult

Proiectoare LED slim

Proiectoarele LED slim sunt solutia ideala pentru iluminarea eficienta a spatiilor exterioare de suprafete mari sau iluminarea arhitecturala. Pot fi utilizate in zone precum:
Mai mult

Lampile cu LED si becurile LED pentru iluminatul industrial

Corpurile de iluminat destinate uzului industrial trebuie sa fie eficiente din punct de vedere energetic, sa redea culorile cu fidelitate si sa aiba costuri mici de intretinere. Este recomandat sa utilizati sisteme de iluminat bazate pe tehnologia LED.

Mai mult

Iluminatul stradal LED

Iluminatul stradal LED reprezinta cea mai buna metoda de iluminat public din punct de vedere al eficientei economice. Desi corpurile de iluminat stradal cu LED-uri au pret mai mare decat cele clasice, amortizarea costurilor initiale se face rapid datorita economiei de energie electrica si timpului de viata indelungat.

Mai mult

Module LED - ce sunt si unde le utilizam

Modulele LED sunt subansamble electronice de mici dimensiuni pe care sunt inserate led-uri, ingloband ultimele noutati tehnologice pentru modularea intensitatii luminoase.

Mai mult

Proiectoarele LED liniare - unde le putem folosi

Proiectoarele LED liniare sunt sisteme de iluminat de mare putere folosite pentru iluminatul arhitectural, a zonelor rezidentiale si comerciale.

Mai mult

Becurile LED vintage un nou trend in designul interior

Becurile LED vintage pot fi solutia perfecta pentru iluminatul decorativ, creand o atmosfera calda si primitoare.

Mai mult

De ce sa alegem tuburile cu LED

 Tuburile cu LED sunt sisteme de iluminat eficiente si economice utilizate atat in iluminatul rezidential cat si comercial.

Mai mult